De onderwijspartners van Technum

 alt=Scalda, College voor Techniek en Design
is de hoofdgebruiker van Technum. Zij biedt een breed scala aan technische opleidingen via de beroepsbegeleidende (BBL) of de beroepsopleidende (BOL) leerweg op niveau 2, 3 en 4. Alle praktijk- en theorielessen worden gegeven in Technum en het aangrenzende gebouw.
Naar de website van Scalda, College voor Techniek en Design


de ruyter maritiemMaritiem en Logistiek College De Ruyter
is een onderdeel van Scalda en gevestigd aan de Boulevard Bankert 130 in Vlissingen. Je volgt in Technum praktijklessen in de machinekamer en leert sleutelen aan echte scheepsmotoren. Daarnaast krijg je praktijklessen op het gebied bankwerken en lassen.
Naar de website van Maritiem en Logistiek College De Ruyter


vakwerkRegionaal Leerbedrijf Vakwerk
is gevestigd in Technum. Vakwerk verzorgt vakopleidingen in de metaaltechniek. Werken en leren, daar gaat het om. Je volgt een opleiding volgens de beroepsopleidende leerlweg op niveau 2 of 3. Naast beroepsopleidingen verzorgt Vakwerk lasopleidingen en technische cursussen.
Naar de website van leerbedrijf Vakwerk


mondia scholenVakcollege Walcheren (Mondia Scholengroep)
is een uitdagende vmbo-opleiding in de techniek. Vanaf de brugklas krijg je 10 uur praktijklessen van de in totaal 32 lesuren per week. In die 10 uur werk je met hout, metaal, elektriciteit en voertuigen. Je gaat dus direct met je handen aan de slag en ontdekt allerlei vormen van techniek. De opleiding duurt vier jaar en aan het einde heb je een vmbo-diploma waarmee je drempelloos kunt instromen in het mbo. Vanaf het tweede leerjaar krijg je al praktijklessen in Technum.
Naar de website van Vakcollege Walcheren


de ruyter academyDe Ruyter Academy
van de HZ University of Applied Sciences, bundelt hbo-opleidingen op het gebied van zeevaart, logistiek, onderhoud, energie en technologie. De Ruyter Academie is gevestigd aan de Edsionweg 4 in Vlissingen, direct naast Technum. Wil je maritiem officier worden? Dan krijg je een groot deel van de praktijklessen van deze zeevaartopleiding in Technum.
Naar de website van De Ruyter Academy 

 

de zeeuwse lasschoolDe Zeeuwse Lasschool 
verzorgt in Technum avondcursussen lassen: Boog, MIG/MAG-, TIG- en Autogeenlassen. De Zeeuwse Lasschool is een onderdeel van Scalda.
Naar de website van de Zeeuwse lasschool